کینگ فیشرها يا ماهی‌خورک‌ها(King Fishers )

کینگ فیشرها یا ماهی‌خورک‌ها خانواده‌ای از پرندگان متعلق به راسته سبزقباسانان (Coraciiformes) هستند. از جمله پرندگان این خانواده می‌توان از مرغ ماهیخوار و کوکابورای خندان نام برد.













تصاویری زیبا از صورت حشرات

کیث ترومن از دیون شمالی در بریتانیا که عکاسی میکروگرافی را از سه سال پیش آغاز کرده برای الهام گرفتن حرکت چندانی نکرده و زیاد جا به جا نشده است تنها به صورت حشراتی توجه کرده که آنها را در باغ، آشپزخانه و یا پارک نزدیک محل سکونت خود مشاهده کرده است.
عکاس 41 ساله برای این تصاویر از یک دوربین کنون 7D استفاده کرده که با قیمت 1200 دلار در هر فروشگاهی وجود دارد، اما وی از لنزهای میکرو برای گرفتن این نماهای نزدیک یا کلوزاپ استفاده کرده است.
گرفتن نماهای نزدیکی از قطرات آب و عکاسی از مناظر طبیعی از جمله فعالیتهایی است که این عکاس به آنها توجه می کند.


گرفتن این تصویر از مورچه که طول 3 میلیمتری دارد برای عکاس چندین ساعت زمان بر بوده است، اما عکاس هنوز هم از نور عکس راضی نیست.
بقیه تصاویر در ادامه مطلب

ادامه نوشته

معماری‌های دیدنی به سبک جانوران(عرفان)

به گزارش فارس، تنها انسان نیست که برای محیط زندگی خود از طرح و رنگ استفاده می کند جانوری هم هستند که محیط زندگی خود را به زیبایی می‌آرایند.

 

نوعی پرنده با تزئین لانه خود با اشیاء رنگی جنس مخالف را به سمت خود می‌کشد.


خرچنگ دکوراتور خود را با انواع صدف‌ها مرجان‌های رنگارنگ تزئین می‌کند. 


عکس های جالب دیگر در ادامه مطلب

ادامه نوشته

ون هلمونت(هفته دوم)

ژان باپتیست ون هلمونت (12 ژانویه 1579 تا 30 دسامبر 1644) دانشمند فلاندری زیست‌شناس، پزشک و شیمی‌دان بود. او همچنین به عنوان بنیانگذار شیمی پنوماتیک شناخته می‌شود.

ادامه نوشته

چارلز داروین (هفته اول)



دوستان عزیز این هفته با چارلز داروین آشنا شوید

او یکی از بزرگان زیست شناسی بود و با نظریه های قابل توجه خودش درباره انسان و مسائل مرتبط شهرت یافت





Charles Darwin

ادامه نوشته

بخش هر هفته یک دانشمند

دوستان عزیز بخش هر هفته یک دانشمند نیز به وبلاگ اضافه شد

آیا میدانید های زیستی

بسیار جالب حتما بخوانید

ادامه نوشته

دانستنی هایی درباره کالری



کالری موردنیاز
ــــــــــــــــــــــ

یک رژیم غذایی سالم حاوی چه مقدار کالری است؟
پیش از هر چیز باید بدانید که بدن انسان پروتئین، چربی و کربوهیدارت ها را نیز به کالری تبدیل می نماید. 1 گرم پروتئین و کربوهیدارات برابر است با 4 کالری است و همچنین 1 گرم چربی برابر با 9 کالری می باشد. واضح است که غذاهای پر چرب حاوی کالری بیشتری نسبت به غذاهای کم چرب هستند. اما ساده لوح نباشید! منظور ما این نیست که چون چربی غذایی پایین است پس شما هر چقدر که دوست داشتید می توانید از آن بخورید.

حتی اگر شما در یک وعده غذایی از مقدار زیادی پروتئین استفاده کنید این کار می تواند سلامت شما را به خطر اندازد. یک مرد بالغ قادر به هضم 40 گرم پروتئین در هر وعده غذایی می باشد. هر چه بیش از این مقدار مصرف شود به عنوان چربی در بدن فرد ذخیره می شود. این نکته را زمانیکه در حال رژیم گرفتن به خاطر بسپارید.

کالری مورد نیاز بدن شما باید از 55-60 درصد از کربوهیدرات، 25-30 درصد از پروتئین و 15-20 درصد از چربی تشکیل شود. یک انسان سالم باید میزان کالری مورد نیاز بدن خود را طی 4-6 وعده به بدن برساند که البته به دلیل شرایط شغلی و فرهنگی به ما آموزش داده اند که غذای خود را در 3 وعده نسبتا بزرگتر میل کنیم که این امر به عنوان یک رژیم غذایی سالم به شمار نمی رود.

ادامه نوشته

آیا میدانستید سیب یک پنی سیلسن طبیعی است؟


سيب، ميوه‌اي است بهشتي،‌ سرشار از ويتامين‌هاي «آ»، «ب»، «ث» و پتاسيم كه در درمان‌هاي طبيعي يا طب نتروپتي، دارويي براي پيشگيري از بيشتر امراض شناخته شده است‌. يك جمله معروف انگليسي نيز مويد اين مطلب است؛ يعني روزي يك سيب ميل كنيد و دكتر را از خود دور كنيد‌.

سيب در از بين بردن عفونت‌ها بسيار مهم است، در واقع يك نوع پني‌سيلين طبيعي است. سيب نه‌تنها براي يبوست مفيد است؛ بلكه براي اسهال نيز بسيار موثر است، اما تفاوت در طريقه مصرف آن است. 
افرادي كه دچار يبوست هستند، مي‌توانند يك سيب را تنوري كرده و يا در فر بگذارند و شب ميل كنند و يك سيب هم به همين طريق صبح‌ها ميل شود‌.

تاثیر جذر و مد بر تنه ی درختان

دانشمندان پی برده‌اند که قطر تنه درختان با ریتم جزر و مد ، کم و زیاد می‌شود. نیروی جاذبه ماه به وضوح جریان آب را در داخل درختان تحت تاثیر قرار می‌دهد. محققان همزمان با نوسانات جاذبه ماه ، ضخامت درختان متفاوت را دقت شرایط یکسان از نظر نور و دما بررسی کرده‌اند. آنها پی برده‌اند که قطر تنه درختان در طول گردش ماه (تقریبا 25 ساعت) تا حدود 10 میلیمتر کم و زیاد می‌شود که علت آنرا تبادل آب بین سلولهای زنده چوب و نسوخ مرده ازدیواره سلولی ذکر کرده‌اند.